• vin. iun. 14th, 2024

AliTv.ro

Știrile orașului tău

Nicolae Barbu, candidatul PSD la Primăria Municipiului Giurgiu: „În Cartierul Oinac, aceleași probleme semnalate, dar în altă ordine”

A mai rămas puțin până la ziua alegerilor locale și europarlamentare din acest an iar candidații continuă să fie prezenți pe străzile din Municipiul Giurgiu.

Astfel, Nicolae Barbu, candidatul Partidului Social Democrat Giurgiu la funcția de primar al Municipiului Giurgiu a mers marți, 4 iunie, împreună cu echipa de campanie în zona Oinac.

Aceasta a declarat despre întâlnirea cu cetățenii din cartierul Obor că: „Locurile de parcare reprezintă cerința principală, poate la concurență cu câinii comunitari și lipsa locurilor de joacă și a unui teren de sport în zona H-uri. Laitmotivul supărărilor îl reprezintă prețul apei și al canalizării. Dacă acum este scump și de nesuportat, cum va fi peste doi ani, când acesta va ajunge la 31 de lei?! Încep să gândesc o formă de furnizare gratuită a apei potabile pentru persoanele defavorizate. Nu poți, prin preț să îi condamni la întoarcerea în timp privind asigurarea condițiilor de igienă corporală. Am speranța că oamenii au înțeles că „epoca de glorie a aviatorului” s-a încheiat”

Comandat de Partidul Social Democrat – PSD Giurgiu, realizat de SC SYNKARA AURORA SRL, CMF 21240002

Alexandra Preda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *