• vin. iun. 14th, 2024

AliTv.ro

Știrile orașului tău

Liliana Ciobanu, candidatul PUSL la funcția de primar al Municipiului Giurgiu: „Voi face, aşa cum am spus, o altfel de politică, cea a oamenilor!”

Liliana Ciobanu, candidatul Partidului Umanist Social Liberal Giurgiu și-a expus, printr-un mesaj public pe pagina de socializare motivele care au stat la baza deciziei de a candidat la funcția de primar al Municipiului Giurgiu. Minciunile și promisiunile fără acoperire făcute cetățenilor se numără printre motivele expuse de candidatul PUSL.

Liliana Ciobanu, candidat PUSL la funcția de primar al Municipiului Giurgiu: „La nivel local, primarul are mult mai multe pârghii pentru a rezolva doleanțele cetățenilor. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care m-am înscris în această bătălie: ştiu cât de mulţi giurgiuveni au probleme nerezolvate, ştiu care sunt necesităţile oraşului, ştiu ce trebuie făcut pentru a le face viaţa mai bună şi oraşul mai prietenos! Giurgiu trebuie pus pe harta țări ca un oras,municipiu, valoros!

Eu vin la Primărie cu o altă gândire! Nu mă interesează niciun fel de influenţă, nu am probleme cu legea, nu am nici o recompensă politică sau de alt gen de plătit!

Am intrat în această luptă electorală deoarece giurgiuvenii s-au săturat de minciuni şi promisiuni fără acoperire, şi pentru că nu mai vreau să fim conduşi fără proiecte şi strategii benefice tuturor!

Eu nu pot să promit ceea ce nu voi putea face! Vă promit însă deschidere, transparenţă totală, comunicare, consultare publică şi solidaritate în luarea deciziilor majore pentru comunitate! Nu vor exista proiecte ale Consiliului Local şi iniţiative ale Primăriei care să nu fie aduse la cunoştinţa populaţiei. De asemenea, voi iniţia o platformă prin intermediul căreia fiecare giurgiuvean va avea posibilitatea să îşi transmită opiniile, să îşi prezinte ideile, în raport cu demersurile de interes public ale municipalităţii.

Dacă duminică veţi fi alături de mine, veţi avea o mare surpriză, în sens pozitiv! Voi face, aşa cum am spus, o altfel de politică, cea a oamenilor! Fără promisiuni deşarte şi nerealizabile, fără discriminări între diferitele clase sociale, fara răzbunări politice, dar cu multă muncă şi determinare pentru a vă rezolva problemele.

Fiţi alături de mine, Giurgiu va fi castigator!

Nu veţi regreta!”

Comandat de Partidul Umanist Social – PUSL Giurgiu, realizat de SC SYNKARA AURORA SRL, CMF 21240113

Alexandra Preda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *