• vin. iun. 14th, 2024

AliTv.ro

Știrile orașului tău

Ei sunt candidații AUR la primăriile din comunele: Ulmi, Greaca, Prundu, Crevedia Mare și Stoenești

Însoțiți de coordonatorul Alianței pentru Unirea Românilor, filiala Giurgiu, Iulian Naipeanu și candidat pe lista de consilieri județeni AUR, candidații din comunele: Ulmi, Greaca, Prundu, Crevedia Mare și Stoenești au fost prezenți zilele acestea în mijlocul comunităților din localitățile respective. Rând pe rând aceștia au și-au expus motivele pentru care au decis să candideze la funcția de primar.

ULMI – Mihaela Andreea TRIFAN – 32 ani, consilier juridic

Mihaela Andreea TRIFAN, candidat AUR – Primăria Ulmi: „Cu o licență în studii juridice și administrative, master în Diplomație Europeană, vin cu o experiență în domeniul juridic și cel imobiliar și îmi propun să demonstrez că totul este posibil cu determinare, perseverență și competență. Împreună, suntem forța care va modela destinul acestei comunități. Vreau să fim parteneri într-o călătorie către progres și dezvoltare, în care fiecare dintre noi să se simtă valorizat și să aibă oportunități egale de a prospera. Vă asigur că, depun toate diligențele să pun comunitatea noastră pe primul loc, să lupt pentru îmbunătățirea infrastructurii, pentru modernizarea școlilor și grădinițelor, pentru acces la servicii medicale de calitate și pentru susținerea afacerilor locale, pentru accesarea fondurilor europene inteligent, pentru că sunt convinsă că investiția în viitorul nostru este investiția în tinerii noștri.”

GREACA – Mugur Sorin POSTOLACHE – 47 de ani, inginer agronom, anteprenor

Mugur Sorin POSTOLACHE, candidat AUR – Primăria Greaca: „Am făcut acest pas, pentru că îmi doresc ca Greaca să ajungă o comună prosperă, europeană, o comună cu care să ne mândrim. Provin dintr-o familie care m-a învățat că prin muncă și dedicare poți să faci orice în viață și că nimic nu îți „pică” din cer. Am luptat și am depus eforturi mari pentru tot ceea ce mi-am dorit și nu m-am dat bătut niciodată. În viață m-am ghidat după principiul: „Noi ne facem planuri, dar voia Domnului este cea care se împlinește”, așa că nu o să vin în fața cetățenilor cu promisiuni deșarte, dar vin cu promisiunea că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a schimba comunitatea noastră în bine, iar în programul meu politic pentru Greaca vor fi incluse toate proiectele necesare pentru a dezvolta comuna noastră în funcție de nevoile cetățenilor, actuale și viitoare în cei patru ani de mandat. Pe 9 iunie vă aștept să veniți la secțiile de votare și să alegeți ca opțiune AUR pe cele cinci buletine de vot!”

PRUNDU  – Florin Sorin POPESCU – 40 de ani, manager de transport (companie europeană), căsătorit, tatăl unui copil

Florin Sorin POPESCU, candidat AUR – Primăria Prundu: „M-am înscris în cursa pentru funcția de primar al comunei Prundu din dorința de a implementa la nivelul comunei proiecte care să ajute tinerii să rămână și să se dezvolte în comuna noastră, să atrag în comună investitori pentru crearea de locuri de muncă, finalizarea lucrărilor de apă și canalizare în satul Puieni, programe de asistență socială pentru bătrânii fără ajutor din comuna Prundu, programe de asistență socială pentru copiii din familiile defavorizate pentru a putea continua studiile primare. Acordarea de terenuri gratuite pentru locuințe, tinerilor din comună. Am dorință și putere de muncă pentru a continua dezvoltarea economică și la nivel de infrastructură a comunei Prundu.”

CREVEDIA MARE – Vlad Marian Nicolae – 39 de ani, profesor kinetoterapeut și antrenor de 14 ani

Vlad Marian Nicolae, candidat AUR – Primăria Crevedia Mare: „Candidez la funcția de primar și consilier local în comuna Crevedia Mare, deoarece doresc să pun pe primul loc comunitatea acestei comune, să lupt pentru dezvoltarea infrastructurii și să prioritizez educația și cultura deoarece sunt convins că investiția în viitorul nostru este investiția în tinerii noștri. Este momentul ca și locuitorii din comuna Crevedia Mare să beneficieze de rețea de gaze, apă curentă și canalizare, un Centru de Permanență. Acestea sunt prioritățile mele pentru cei patru ani de mandat. Pe 9 iunie, vă îndemn să ieșiți la vot și să votați AUR pe toate buletinele de vot!”

STOENEȘTI – Mirela Ramona CĂLDĂRARU – 42 de ani, anteprenor

Mirela Ramona Căldăraru, candidat AUR – Primăria Stoenești: „Mi-am dorit o altfel de campanie, fără promisiunile clasice cu care ne-am învățat ci doar cu promisiunea că am să mă lupt să atrag cât mai multe fonduri pentru a face din comuna noastră ce cuprinde satele: Ianculești, Stoenești și Mirău fără nici o diferență, o comună frumoasă și de care să fim mândrii. Câteva exemple: realizarea de parcuri în fiecare sat, școala are nevoie de o modernizare, realizarea de trotuare pentru a putea merge în siguranță pe străzi, rețeaua de apă, canalizarea și rețeaua de gaze, îmi par lucruri care în anul 2024 nu ar trebui să lipsească. Eu consider că Primăria și oamenii din interior trebuie să fie în slujba cetățenilor din comună pentru orice lămurire și pentru orice problemă. Tot ceea ce pot spune este că, sunt o persoană simplă și îmi doresc tot ceea ce este mai bun pentru această comună. Pentru mine comuna și frumusețea ei îl reprezintă pe cel care o conduce și mândria este să ai cu te mândri.

Material comandat de Partidul Alianța pentru Unirea Românilor – AUR Giurgiu, realizat de SC SYNKARA AURORA SRL, CMF: 21240330

Alexandra Preda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *