• vin. iun. 14th, 2024

AliTv.ro

Știrile orașului tău

Adrian Anghelescu, primarul municipiului Giurgiu este pe primul loc în opțiunea de vot a giurgiuvenilor potrivit unui sondaj

Partidul Național Liberal Giurgiu: Din dorința de a ne calibra campania și a ști cum ne poziționăm în preferințele electoratului, am comandat această cercetare sociologică.

Iată  rezultatele celui mai recent sondaj de opinie, care ne obliga să  transmitem mulțumirile noastre în primul rând alegătorilor giurgiuveni,  apoi să ne mobilizam pentru a securiza și  pentru a crește acest rezultat,  care se datorează muncii de 3 ani și  șase luni a întregii echipe liberale în municipiul Giurgiu,  cu sprijinul parlamentarilor și europalamentarului nostru.

De asemenea, intenția de vot politic este una favorabilă PNL, depășind cu 8 procente cel de-al doilea competitor. Suntem optimiști  bazându-ne pe adevăr  și instrumente sociologice.

Vom continua pe  calea dezvoltării și a creșterii  confortului  giurgiuvenilor în toate cartierele,  în educație,  sănătate,  transport și  turism.

Material comandat de Partidul Național Liberal – PNL Giurgiu, realizat de SC SYNKARA AURORA SRL, CMF 21240015

Alexandra Preda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *