• vin. iun. 14th, 2024

AliTv.ro

Știrile orașului tău

Nicolae Barbu: Dacă ești prezent mereu printre oameni, găsești soluții!

Duminică, 2 iunie, Nicolae Barbu, candidatul Partidului Social Democrat Giurgiu la funcția de Primar al Municipiului Giurgiu a mers alături de echipa de campanie în Târgul municipal de la Steaua Dunării. Acesta, i-a asigurat pe cei prezenți că și după data de 1 iulie târgul va funcția, în condițiile în care începând cu luna iulie Punctul de Trecere cu feribotul de la Mocănașu va fi redeschis.

Nicolae Barbu a declarat despre ziua de duminică, printr-un mesaj publicat pe pagina de facebook că:

Am fost prezent în Târgul municipal de la Steaua Dunării. Animație, discuții mai intense decât în coltul microbiștilor din Parcul Cișmigiu. Cine câștigă, cine pierde alegerile din 9 iunie. Ce pot spune este ca susținătorii actualului primar sunt din ce în ce mai puțini.Poate or fi în aer ,la peste 10.000 m altitudine.
I-am asigurat pe cei care își fac un obicei de a oferi spre vânzare tot ceea ce le prisosește prin casă că acest târg va exista și după 1 iulie când se va redeschide punctul de trecere cu feribotul de la Mocănașu.

Am identificat noua locație, și anume Bd. Mihai Viteazul, zonă cuprinsă între Bd. 1 Decembrie 1918 și strada Unirii, sau mai pe înțelesul tuturor se va închide Bd. Mihai Viteazul între fostul Abator și Steaua Dunării în jur de 5-6 ore, de la 7.00 la 12-13.00.

Dacă ești prezent MEREU PRINTRE OAMENI, găsești soluții!

Comandat de Partidul Social Democrat – PSD Giurgiu, realizat de SC SYNKARA AURORA SRL, CMF 21240002

Alexandra Preda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *