• vin. iun. 14th, 2024

AliTv.ro

Știrile orașului tău

Adrian Anghelescu este reconfirmat pentru încă un mandat de cât mai mulţi giurgiuveni

În acest weekend primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu – candidatul PNL pentru cel de-al doilea mandat la primărie şi staff-ul de campanie al PNL au avut întâlniri cu cetăţenii  pe străzile Ghizdarului, Miron Costin, cartierul Istru şi zona centrală.

Reacţiile giurgiuvenilor sunt pozitive, aceştia recunoscând implicarea personală a candidatului nostru în rezolvarea problemelor cu care se confruntă comunitatea, cetăţenii fiind convinşi de faptul că împreună cu echipa de consilieri PNL, Adrian Anghelescu va reuşi să ducă la bun sfârşit toate proiectele, în beneficiul tuturor locuitorilor.

Adrian Anghelescu are deja proiecte în implementare, ce vizează zone şi cartiere din tot municipiul, unele dintre acestea fiind propuse pentru implementare şi realizare chiar din acest an. De la punerea în funcţiune a centrului de monitorizare video şi până la asfaltarea tuturor aleilor carosabile dintre blocuri, dar şi alte străzi pe care nu s-a mai intervenit de ani buni, pentru toate cerinţele şi doleanţele giurgiuvenilor, există deja un plan de acţiune, iar giurgiuvenii s-au convins.

Pentru candidaţii PNL vorbesc DOAR FAPTELE.

Pe 9 iunie, giurgiuvenii votează echipa PNL pentru un oraş curat, modern, dezvoltat economic şi social.

Pe 9 iunie, giurgiuvenii votează Adrian Anghelescu la Primăria Giurgiu, Toma Petcu la Consiliul Judeţean şi Dan Motreanu pentru încă un mandat de europarlamentar.

Material comandat de Partidul Național Liberal – PNL Giurgiu, realizat de SC SYNKARA AURORA SRL, CMF 21240015

Alexandra Preda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *