• vin. iun. 14th, 2024

AliTv.ro

Știrile orașului tău

Nicolae Barbu, candidatul PSD Giurgiu la Primăria Mun. Giurgiu: „Împreună putem transforma orașul nostru într-un loc mai bun”

Vineri, 31 mai, Nicolae Barbu, candidatul Partidului Social Democrat Giurgiu pentru funcția de primar al Municipiului Giurgiu a mers împreună cu echipa de campanie în cartierul Tineretului. Printr-un mesaj publicat pe pagina de facebook, aceasta a punctat câteva dintre principalele solicitări ale locuitorilor din cartierul Tineretului.

Nicolae Barbu, candidatul PSD Giurgiu la Primăria Municipiului Giurgiu:

Vineri am avut plăcerea de a mă întâlni cu locuitorii din cartierul Tineretului și de a asculta dorințele și preocupările lor legate de viitorul orașului nostru. Este clar că avem nevoie de o schimbare semnificativă și de o viziune clară pentru a îmbunătăți calitatea vieții în comunitatea noastră.

Iată câteva dintre principalele solicitări ale cetățenilor din cartierul Tineretului:

  • Crearea de locuri de parcare noi – Este esențial să găsim soluții pentru a rezolva problema lipsei locurilor de parcare, astfel încât să reducem stresul și să îmbunătățim fluiditatea traficului.
  • Implementarea de sensuri unice – Această măsură va contribui la crearea de noi spații pentru parcarea autovehiculelor și la fluidizarea traficului.
  • Toaletarea pomilor existenți – Dimensiunile mari ale pomilor creează disconfort prin umbrirea apartamentelor. O toaletare corespunzătoare va îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor.
  • Continuarea proiectelor de eficientizare a blocurilor – Aceste proiecte sunt cruciale pentru a reduce consumul de energie și costurile asociate, precum și pentru a îmbunătăți confortul locuințelor.

Împreună putem transforma orașul nostru într-un loc mai bun, mai eficient și mai plăcut pentru toți.
Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru și vă asigur că dorințele și nevoile voastre sunt prioritare pentru mine.

Votați pentru un oraș mai bun!

Comandat de Partidul Social Democrat – PSD Giurgiu, realizat de SC SYNKARA AURORA SRL, CMF 21240002

Alexandra Preda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *