• vin. iun. 14th, 2024

AliTv.ro

Știrile orașului tău

Nicolae Barbu: Împreună, putem transforma Giurgiu în orașul pe care îl dorim cu toții!

La începutul acestei săptămâni Nicolae Barbu a mers împreună cu echipa de campanie a Partidului Social Democrat Giurgiu în mai multe zone din municipiu.

Astfel, cetățenii din zonele: Parcul Mihai Viteazu, Bulevardul București, Strada Tineretului, Strada Oinac și zona Abatorului au putut sta de vorbă cu Nicolae Barbu, candidatul PSD la Primăria Municipiului Giurgiu, mulți dintre ei fiind nemulțumiți de modul în care este administrat orașul în prezent.

Nicolae Barbu a declarat, printr-un mesaj postat pe pagina de socializare că: „Astăzi, am avut ocazia să discut cu mulți dintre dumneavoastră în zonele Parcului Mihai Viteazul, Bd. București, Strada Tineretului, Strada Oinac și zona Abatorului. Este evident că există o mare nemulțumire față de modul în care este administrat Giurgiu în prezent. Multe dintre problemele dumneavoastră rămân nerezolvate, iar proiectele esențiale pentru dezvoltarea orașului nu au fost demarate de actualul primar. Giurgiu merită mai mult! Este timpul să aducem o schimbare reală și să implementăm proiecte fezabile care să îmbunătățească viața noastră de zi cu zi. Vreau să construim împreună un oraș prosper și bine administrat.

Mulțumesc tuturor pentru deschiderea și onestitatea voastră.

Împreună, putem transforma Giurgiu în orașul pe care îl dorim cu toții!”

De asemenea, Nicolae Barbu le-a vorbit cetățenilor și despre unuk dintre cele mai importante proiecte pe care vrea să le deruleze la nivelul municipiului Giurgiu

Comandat de Partidul Social Democrat – PSD Giurgiu, realizat de SC SYNKARA AURORA SRL, CMF 21240002

Alexandra Preda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *