• vin. iun. 14th, 2024

AliTv.ro

Știrile orașului tău

Candidații AUR din comunele: Bolintin-Deal, Grădinari, Găiseni, Iepurești și Gostinu

Însoțiți de coordonatorul Alianței pentru Unirea Românilor, filiala Giurgiu, Iulian Naipeanu și candidat pe lista de consilieri județeni AUR, candidații din comunele: Bolintin-Deal, Grădinari, Găiseni, Iepurești și Gostinu au fost prezenți zilele acestea în mijlocul comunităților din localitățile respective. Rând pe rând aceștia au și-au expus motivele pentru care au decis să candideze la funcția de primar.

BOLINTIN-DEAL – Nicu COSTINAȘ – 37 de ani, consilier local al comunei Bolintin-Deal de 8 ani. Căsătorit, tatăl a doi copii.

Nicu Costinaș, candidat AUR – Primăria Bolintin-Deal: „Candidez la funcția de primar și consilier local pentru a continua procesul de modernizare al administrației locale din Bolintin-Deal și pentru a face dreptate pentru satul Mihai Vodă. În cei 8 ani de opoziție, am folosit toate mijloacele legale și democratice pentru a implementa o parte din proiectele bune pentru comună. Acum este momentul sp trecem la nivelul următor: servicii publice la prețuri accesibile pentru fiecare gospodărie, digitalizare și transparența decizională sunt printre prioritățile mele. Pe 9 iune, alegeți AUR pe toate buletinele de vot. Doar așa putem opri Partidul Comasat Român”

GRĂDINARI – Adrian Ionel CHIRIȚĂ – 55 de ani, profesor de istorie, căsătorit, tatăl unui copil

Adrian Ionel Chiriță, candidat AUR – Primăria Grădinari: „Sunt un om dedicat comunității mele și îmi propun să aduc schimbări pozitive pentru locuitorii din Grădinari, cu accent pe dezvoltarea infrastructurii și creșterea calității vieții în comună. Chiriță Adrian Ionel, pentru o comună înfloritoare!”

GĂISENI – Fulga Simion – 52 de ani, absolvent al Facultății de Drept și Administrație Publică, fost militar și veteren al teatrelor de operații din Kosovo și Afganistan, căsătorit, tatîl a doi copii.

Fulga Simion, candidat AUR – Primăria Găiseni: „Această luptă este pentru fiecare locuitor din Găiseni, Căscioarele, Cărpenișu și Podu Popa Nae. Nu va fi ușor, dar, așa cum se spune, acolo unde există voință se găsește o cale. Gazele și canalizarea nu trebuie considerate un lux, ci o banalitate. Sunt dispus să demonstrez oricărui cetățean al acestei comune care mă va vota, sau nu, că putem face posibilul din imposibil.”

IEPUREȘTI – Elena OPRESCU – 42 de ani, anteprenor, licență în Antrepozitul Vamal și studii în Finanțe, Bănci și Contabilitate. Cu peste 24 de ani experiență în domeniul HORECA și Construcții. Căsătorită, mamă a unui copil.

Elena Oprescu, candidat AUR – Primăria Iepurești: „Acum, candidând la Primăria Iepurești, îmi propun să demonstrez că totul este posibil cu dorință și angajament. Prin proiecte inovatoare și o abordare orientată către nevoile locuitorilor, sper să transform visul unei comunități prospere în realitate”

GOSTINU – Mihail Cătălin BRATU – 40 de anni, căsătorit, tatăl a doi copii

Mihail Cătălin Bratu, candidat AUR – Primăria Gostinu: „Sunt absolvent al Facultății de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară. Fiecare locuitor al comunei Gostinu, trebuie să iasă la vot, pentru a opri patria noastră ROMÂNIA din căderea continuă, de 35 de ani. Gazele și canalizarea nu trebuie considerate un lux ci o banalitate. Cel mai important lucru îl reprezintă bunicii și părinții care suferă de dorul copiilor plecați peste hotare pentru un trai mai bun. Am să fac tot ce îmi stă în putință să îi aduc acasă, unde am să le ofer tot sprijinul meu, prin ajutarea fiecărui să implementeze proiecte europene și crearea de locuri de muncă.”

Material comandat de Partidul Alianța pentru Unirea Românilor – AUR Giurgiu, realizat de SC SYNKARA AURORA SRL, CMF: 21240330

Alexandra Preda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *