• vin. iun. 14th, 2024

AliTv.ro

Știrile orașului tău

Cosoba, Vedea, Joița, Malu și Frătești au un viitor de AUR

Însoțiți de coordonatorul Alianței pentru Unirea Românilor, filiala Giurgiu, Iulian Naipeanu și candidat pe listele de consilieri județeni AUR și de candidatul Alianței pentru Unirea Românilor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Giurgiu, Dorin Cândea, candidații din comunele: Cosoba, Vedea, Joița, Malu și Frătești au fost prezenți zilele acestea în mijlocul comunităților din localitățile respective. Rând pe rând aceștia au și-au expus motivele pentru care au decis să candideze la funcția de primar.

COSOBA – Marian Dumitru STAN – de profesie inginer constructor, căsătorit, tatăl a trei copii. Candidat la funcția de primar al comunei Cosoba.

Marian Dumitru STAN, candidat AUR – Primăria Cosoba: „Îmi doresc pentru comunitatea mea, o dezvoltare demnă de aproprierea de Capitala României(15 km). Schimbarea vine de la noi, noua generație, iar prosperitatea în comunitatea noastră vine din experiența mea în mediul privat. Cu această ambiție, îmi conduc afacerea și îmi sprijin familia.”

VEDEA – Elena Leontina PAȚA – de profesie economist, căsătorită, mamă a doi copii. Candidat la funcția de primar al comunei Vedea.

Elena Leontina PAȚĂ, candidat AUR – Primăria Vedea: „Doresc să candidez pentru a schimba în bine fața comunei noastre și pentru a construi un viitor sigur copiilor noștri și să asigurăm un prezent stabil părinților noștri”

JOIȚA – Claudiu Nicușor ENACHE – Anteprenor de 15 ani, căsătorit, tatăl a trei copii. Candidat la funcția de primar al comunei Joița.

Claudiu Nicușor Enache, candidat AUR – Primăria Joița: „Îmi doresc din tot sufletul un viitor mai bun în comuna Joița. M-am decis să lupt pentru acest lucru, nu numai pentru familia mea ci și pentru toți locuitorii din Joița, care merită să aibă la conducere oameni implicați și cu viziune, cărora să le pese de ei.”

MALU – Adrian TITIȘINĂ – de profesie profesor de istorie, căsătorit, tatăl a doi copii. Candidat la funcția de primar al comunei Malu

Adrian Titișină, candidat AUR – Primăria Malu: „Doresc să candidez pentru a reda primăria cetățenilor și pentru a dezvolta comunitatea în interesul cetățenilor din Malu”

FRĂTEȘTI – Loredana DOBRESCU – de profesie optometrist, căsătorită. Candidat la funcția de primar al comunei Frătești.

Loredana Dobrescu, candidat AUR – Primăria Frătești: „Candidez pentru funcția de primar deoarece am observat necesitatea locuitorilor din comună de a avea în cadrul primăriei un reprezentant care să-i susțină cu adevărat, să înțeleagă necesitățile lor și să se lupte pentru ei”

Material comandat de Partidul Alianța pentru Unirea Românilor – AUR Giurgiu, realizat de SC SYNKARA AURORA SRL, CMF: 21240330

Alexandra Preda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *