• vin. iun. 14th, 2024

AliTv.ro

Știrile orașului tău

O nouă zi de campanie pe străzile din muncipiului Giurgiu

Sâmbătă, 25 mai, candidatul PSD la Primăria Municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu a mers alături de echipa Partidului Social Democrat Giurgiu în mai multe zone din oraș. Astfel cetățenii din zonele: Parcul Mihai Viteazu, Bulevardul București, Strada Tineretului, Strada Oinac și zona Abatorului au purtat discuții cu Nicolae Barbu.

Despre ziua de sâmbătă, candidatul PSD a declarat, printr-un mesaj postat pe pagina de facebook că:

„Astăzi am avut ocazia să discut cu mulți dintre dumneavoastră în zonele Parcului Mihai Viteazul, Bd. București, Strada Tineretului, Strada Oinac și zona Abatorului. Este evident că există o mare nemulțumire față de modul în care este administrat Giurgiu în prezent. Multe dintre problemele dumneavoastră rămân nerezolvate, iar proiectele esențiale pentru dezvoltarea orașului nu au fost demarate de actualul primar.

Giurgiu merită mai mult! Este timpul să aducem o schimbare reală și să implementăm proiecte fezabile care să îmbunătățească viața noastră de zi cu zi. Vreau să construim împreună un oraș prosper și bine administrat. Mulțumesc tuturor pentru deschiderea și onestitatea voastră.

Împreună, putem transforma Giurgiu în orașul pe care îl dorim cu toții!”

Comandat de Partidul Social Democrat – PSD Giurgiu, realizat de SC SYNKARA AURORA SRL, CMF 21240002

Alexandra Preda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *