• vin. iun. 14th, 2024

AliTv.ro

Știrile orașului tău

Nicolae Barbu, mereu printre oameni

Însoțit de echipa de campanie a Partidului Social Democrat Giurgiu, Nicolae Barbu a mers ieri, 24 mai în zona delimitată de străzile General Berthelot, Dunării, Soarelui și Vlad Țepeș. O zonă care a fost sistematizată în urmă cu mulți ani, dar al cărei carosabil a fost deteriorat semnificativ de lucrările de aducțiune a gazului natural.

Nicolae Barbu a declarat că: „Am fost prezent în zona delimitată de străzile General Berthelot, Dunării, Soarelui și Vlad Țepeș. Deși această zonă a fost sistematizată acum mulți ani, carosabilul a fost deteriorat semnificativ de lucrările de aducțiune a gazului natural. Este necesară schimbarea conductei de apă, reabilitarea canalizării pluviale și, în anumite locuri, a celei menajere urmând apoi să realizăm reabilitarea covorului asfaltic.

🌲De asemenea, plantarea unor arbori ornamentali ar contribui la crearea unui climat prietenos și plăcut pentru locuitori.Mereu printre oameni, reușesc să adun informații esențiale despre nevoile și preocupările cetățenilor noștri. Împreună putem construi un oraș mai bun!

Cu respect, Nicolae Barbu”

Comandat de Partidul Social Democrat – PSD Giurgiu, realizat de SC SYNKARA AURORA SRL, CMF 21240002

Alexandra Preda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *