• vin. iun. 14th, 2024

AliTv.ro

Știrile orașului tău

Europarlamentarul Dan Motreanu: Adrian Anghelescu a dat dovadă de responsabilitate față de banii publici

Europarlamentarul Dan Motreanu a fost sâmbătă, 25 mai prezent pe străzile din municipiul Giurgiu alături de candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Giurgiu, Toma Petcu și candidatul pentru funcția de primar al municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu. Aceștia, alături de întreaga echipă PNL Giurgiu au stat de vorbă cu cetățenii despre așteptările pe care le au de la administrația locală.

Europarlamentarul a declarat pe pagina de facebook că:

„Le-am prezentat cetățenilor din municipiul Giurgiu argumentele care îl recomandă pe Adrian Anghelescu pentru un nou mandat de primar al municipiului Giurgiu. La dialogul cu cetățenii din Giurgiu a participat, de asemenea, Toma Petcu, candidatul PNL pentru postul de președinte al Consiliului Județean Giurgiu.

Giurgiuvenii ne-au spus ce așteaptă de la administrația locală iar noi le-am prezentat pașii făcuți până acum pentru însănătoșirea financiară a orașului și cum ne permite asta să trecem la o etapă nouă, de dezvoltare. De exemplu, peste 28 de străduţe şi străzi vor intra în reabilitare peste trei luni de zile, finanțarea fiind asigurată prin programul ”Anghel Salingy”, inițiat și susținut de Partidul Național Liberal.

Adrian Anghelescu a condus Primăria Giurgiu intr-o perioadă grea, având datorii de la fosta administrație și confruntându-se cu inflația ridicată. Niciuna din cele două probleme nu îi este imputabilă și a gestionat bine aceasta perioada grea și a facut lucruri multe cu bani puțini.

Este un candidat care are experiență și poate sa ducă mai departe proiectele începute. Echipa PNL Giurgiu l-a ajutat și îl va ajuta în continuare. Împreună cu parlamentarii PNL de Giurgiu am facut eforturi pentru a obține fonduri pentru municipiu. Adrian Anghelescu a dat dovadă de responsabilitate față de banii publici și acum suntem intr-un moment mai bun decat acum patru ani.

Cred că peste patru ani, la finalului următorului mandat, vom avea mult mai multe realizari de prezentat.”

Material comandat de Partidul Național Liberal – PNL Giurgiu, realizat de SC SYNKARA AURORA SRL, CMF 21240015

Alexandra Preda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *