• vin. iun. 14th, 2024

AliTv.ro

Știrile orașului tău

Continuăm cu încredere campania electorală în municipiul Giurgiu!

Campania electorală continuă pe străzile din municipiul Giurgiu, Nicolae Barbu și echipa PSD Giurgiu fiind miercuri, 22 mai prezenți printre locuitorii din Zona Centrală și de pe Bulevardul CFR, Strada I.C. Brătianu și Strada Nicolae Titulescu.

Nicolae Barbu, candidatul PSD pentru Primăria Muncipiului Giurgiu a declarat: „Cetățenii de pe BD. CFR, Str. Ion I.C Brătianu, Str. Nicolae Titulescu și din Zona Centrală au simțit nevoia să își exprime dezamăgirea și nemulțumirea față de indolența și nepriceperea actualului primar al orașului nostru. Este evident că, sub conducerea sa, municipiul Giurgiu se confruntă cu o lipsă cronică de inițiativă și de implicare activă în problemele comunitații. Cetățenii merită drumuri sigure, trotuare bine întreținute, spații verzi curate și servicii publice de calitate, nu promisiuni goale și scuze permanente.

Pe 9 iunie este timpul să cerem mai mult de la cei aleși să ne reprezinte. Orașul nostru are nevoie de un primar activ, competent și dedicat, care să lucreze pentru binele tuturor.

Să nu uitați: dumneavoastră sunteți cei care puteți schimba direcția în care merge comunitatea noastră!”

Comandat de Partidul Social Democrat – PSD Giurgiu, realizat de SC SYNKARA AURORA SRL, CMF 21240002

Alexandra Preda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *