• vin. iun. 14th, 2024

AliTv.ro

Știrile orașului tău

Comuna Toporu: Continuitate și un viitor sustenabil

Ziua de 21 mai care are o mare însemnătate creștină a fost în comuna Toporu din județul Giurgiu o zi cu dublă semnificație, data de 21 mai fiind aleasă și pentru evenimentul de lansare a candidaturii lui Constantin Ionescu, pentru un nou mandat de primar.

Alături de primarul comunei a fost și senatorul Toma Petcu, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Giurgiu. Acesta a transmis printr-un mesaj publicat pe pagina de facebook că:

„În calitatea mea de candidat la președinția Consiliului Județean, am participat în comuna Toporu, la marea sărbătoare cu dublă însemnate, Sfinții Constantin și Elena și evenimentul de lansare a candidaturii lui Constantin Ionescu, pentru un nou mandat de primar. În acest cadru festiv, i-am urat „La mulți ani” lui Costi și tuturor celor prezenți. Sărbătoarea a fost marcată printr-o petrecere tradițională, unde locuitorii din Toporu și Tomulești, care îl apreciază și respectă pe Costi, s-au bucurat intens. Primarul Constantin Ionescu, profund apreciat pentru modul în care a schimbat comuna, a fost gazda noastră. Îl felicit pentru organizarea impecabilă a evenimentului, care a oferit încă o oportunitate de a întâlni alți primari din județ. De asemenea, îi sunt recunoscător pentru că a ales să se alăture echipei mele și îi laud devotamentul față de comunitate. Așa cum am subliniat, cu Constantin Ionescu primar, iar eu președinte al Consiliului Județean, vom construi pentru comuna Toporu un viitor sustenabil, pentru toți locuitorii, asigurând că fiecare voce este auzită și că fiecare nevoie este abordată cu seriozitate și dedicare!”

Material comandat de Partidul Național Liberal – PNL Giurgiu, executat de SC SYNKARA AURORA SRL, CMF 21240015

Alexandra Preda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *