• vin. iun. 14th, 2024

AliTv.ro

Știrile orașului tău

Giurgiuvenii își doresc continuitate

De ziua Sfinților  Constantin și Elena, primarul Adrian Anghelescu, candidatul PNL pentru încă un mandat la primăria Giurgiu, senatorul Toma Petcu, viitorul președinte al Consiliului Județean și staff-ul de campanie și-au continuat traseul de campanie, de această dată pe șoseaua Alexandriei și străzile adiacente: Oltului, Mureș, Drumul lui Popa Florea, Biruinței.

Discuțiile au fost calde, entuziaste și argumentate, locuitorii din zonă exprimându-și în mod clar dorința de a vota pe Adrian Anghelescu pentru continuarea proiectelor, pe senatorul Toma Petcu pentru președinția Consiliului Județean, listele de consilieri locali și județeni PNL și nu în ultimul rând, pe Dan Motreanu pentru încă un mandat de europarlamentar.

Adrian Anghelescu le-a vorbit oamenilor despre tot ceea ce s-a făcut în municipiu și despre tot ceea ce are de gând să implementeze în următorul mandat și cu siguranță, lucrurile merg într-o direcție favorabilă și benefică pentru comunitate.

Adrian Anghelescu nu promite, ci demonstrează prin fapte, iar Giurgiu merită să fie condus de un om echilibrat și chibzuit.

Pe 9 iunie, giurgiuvenii votează echipa PNL.

Pe 9 iunie, giurgiuvenii votează Adrian Anghelescu – pentru continuitate, corectitudine, stabilitate, dezvoltare și transparență

Material comandat de Partidul Național Liberal – PNL Giurgiu, executat de SC SYNKARA AURORA SRL, CMF 21240015

Alexandra Preda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *