• Dum. mai 19th, 2024

AliTv.ro

Știrile orașului tău

Tragedie pe D.N. 5

Inspectoratul de Poliție Județean GIURGIU: La data de 5 iunie, pe D.N. 5, în municipiul Giurgiu, a avut loc un eveniment rutier soldat cu decesul a două persoane.

Din verificările preliminare efectuate la fața locului, de către polițiști, a rezultat faptul că, o femeie de 35 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 5, în municipiul Giurgiu, ar fi pierdut controlul direcției de mers al autovehiculului, care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

În urma producerii evenimentului rutier, conducătoarea autoturismului și pasagerul din dreapta, un bărbat de 34 de ani, din municipiul București nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. O femeie, de 62 de ani și un bărbat, de 65 de ani, ambii din municipiul Craiova, pasageri pe locurile din spate ale autoturismului au decedat, în urma evenimentului rutier. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.


Inspectoratul pentru Situații de Urgență Giurgiu: La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și două SAJ. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului. Bărbatul de 65 de ani a fost găsit în stop cardio-respirator, din păcate, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Femeia în vârstă de 62 de ani, prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Alexandra Preda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *