• Dum. mai 19th, 2024

AliTv.ro

Știrile orașului tău

Vreme de „toamnă” în primăvară

De la zile cu valori termice maxime de 18-19 grade Celsius, trecem la un episod care pare desprins dintr-un tablou de toamnă, dacă nu, chiar de iarnă, cu temperaturi scăzute, care pe timpul nopților pot fi chiar negative în unele zone din țară, vânt puternic și precipitații pe arii restrânse. De asemenea, meteorologii au anunțat și fenomene de îngheț la sol și brumă, cauzate de răcirea accentuată care s-a înregistrat.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteorologică pentru intervalul 28 martie, ora 10:00 – 30 martie, ora 09:00, valabilă pentru aproape toate zonele din România.  

În intervalul menționat vremea va fi rece pentru această dată în toată țara, iar temperaturile minime vor fi preponderent negative, astfel încât se vor încadra în general între -10 și 0 grade și se va produce brumă sau îngheț la sol.

Valorile termice vor fi scăzute și săptămâna viitoare, prognoza meteo indicând în zona județul Giurgiu temperaturi maxime de 12 grade Celsius și se vor înregistra și precipitații.

Alexandra Preda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *