• Dum. mai 19th, 2024

AliTv.ro

Știrile orașului tău

Doi bărbați arestați preventiv pentru tentativă la tâlhărie calificată

La data de 8 ianuarie 2023, ora 13.20, Politia municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U 112 de către un bărbat, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că, vecinul său, de 68 de ani a fost agresat fizic de o persoană, în cursul nopții.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele verificări a reieșit faptul că, în noaptea precedentă, o persoană mascată ar fi pătruns în locuința bărbatului de 68 de ani și l-ar fi agresat fizic.

Cercetările au fost preluate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale, care au constatat faptul că, în noaptea de 7 ianuarie a.c., ora 23.30, persoane necunoscute, având fețele acoperite, ar fi pătruns fără drept în locuința bărbatului, prin escaladarea unei ferestre, ar fi încercat să sustragă o sumă de bani și ulterior, l-a fi agresat fizic.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, persoanele bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tentativă la tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie calificată în forma tentativei au fost identificate, ca fiind doi bărbați, de 20, respectiv 24 de ani, ambii din municipiul Giurgiu.

La data de 8 ianuarie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, cei doi bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, iar la de 9 ianuarie a.c., instanța de judecată a dipus, față de aceștia, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Alexandra Preda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *