• Dum. mai 19th, 2024

AliTv.ro

Știrile orașului tău

Infracțiuni constatate de polițiștii giurgiuveni, în perioada 15-17 iulie 2022

  • La data de 15 iulie, ora 22.00, polițiștii giurgiuveni au depistat în localitatea Adunații Copăceni, județul Giurgiu, un bărbat de 35 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la substanța metadonă, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența unor substanțe psihoactive.

  • La data de 16 iulie, ora 19.40, polițiștii giurgiuveni au depistat pe bulevardul Mihai Viteazu, din municipiul Giurgiu, o femeie de 28 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

Aceasta a fost testată cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la substanța cannabis, motiv pentru care a fost transportată la spital, pentru recoltarea de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența unor substanțe psihoactive.

  • La data de 16 iulie, ora 22.15, polițiștii rutieri din cadrul Poliției oraș Mihăilești au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Avicola din orașul Mihăilești, a avut loc un eveniment rutier, între doua autoturisme, dintre care unul era parcat regulamentar.

În urma evenimentului rutier, a rezultat avarierea celor două autoturisme, fără a fi înregistrate victime.

Conducătorul auto, un bărbat 35 de ani, din orașul Mihăilești a fost testat cu aparatul etilotest Drager, care a indicat valoarea de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică peste limita legală.

  • La data de 17 iulie, ora 00.50, polițiștii rutieri din cadrul Poliției oraș Mihăilești au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.J.412 A din orașul Mihăilești, a avut loc un eveniment rutier, în care a fost implicat un autoturism.

În urma evenimentului rutier, au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorul auto, un minor, de 16 ani, din orașul Mihăilești a fost testat cu aparatul etilotest Drager, care a indicat valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică peste limita legală și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Alexandra Preda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *