• Dum. mai 19th, 2024

AliTv.ro

Știrile orașului tău

Prevenirea infracționalității- prioritatea polițiștilor giurgiuveni

În zilele de 28-29 mai, polițiștii giurgiuveni, împreună cu reprezentanții Agenției Naționale a Traficului de Persoane- Centrul Regional București au organizat o activitate preventivă, în municipiul Giurgiu și pe raza de competență a Secției nr.5 Poliție Rurală Giurgiu.

Aceste activități au vizat persoane din diferite categorii sociale, cu vârste diferite, aflați în locurile publice sau acasă.

Polițiștii giurgiuveni au discutat cu aceștia pe diferite teme de prevenire a criminalității, fiind abordate subiecte precum traficul de persoane, violența în familie, victimizarea minorilor și siguranța online.

De asemenea, pe parcursul celor două zile au fost desfăşurate şi activităţi de prevenire a infracţiunilor contra patrimoniului şi a înşelăciunilor, unde cetăţenii au fost atenţionaţi cu privire la existenţa unor fapte şi tentative ale unor persoane rău intenţionate de a comite înşelăciuni, furturi de bunuri şi sume de bani din locuinţe, prin diverse moduri de operare.

În cadrul activităților, cetățenilor le-au fost distribuite pliante cu recomandări preventive, iar cei mici au fost recompensați cu pixuri, agende și baloane.

Activităţile de prevenire vor continua şi în alte zone predispuse comiterii infracţiunilor din mediul urban şi rural din judeţul Giurgiu.

Alexandra Preda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *