• Dum. mai 19th, 2024

AliTv.ro

Știrile orașului tău

Cadoul pompierilor pentru copii

Fiecare zi trebuie să aducă pe chipurile copiilor zâmbete și bunăstare dar cu atât mai mult ziua de 1 iunie, atunci când se sărbătorește Ziua Internațională a Copilului. La Giurgiu, pe lângă manifestările organizate de Primăria Municipiului Giurgiu care vor avea loc pe pietonala Mircea cel Bătrân și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Giurgiu a dorit să le ofere celor mici un cadou.

Astfel, în data de 30 mai, începând cu ora 12:00, Detașamentele de Pompieri Giurgiu și Bolitin Deal își vor deschide porțile pentru toți copiii.

Aceștia vor avea ocazia să vadă îndeaproape autospecialele folosite de pompierii salvatori în misiunile operative și vor afla informații utile cu privire la modul în care trebuie să se comporte pentru a preveni situațiile de urgență.

Activitățile se vor desfășura în aer liber, la următoarele sedii:

  • Detașamentul de Pompieri Giurgiu, din strada Uzinei nr. 13;
  • Detașamentul de Pompieri Bolintin Deal, din strada Republicii nr. 3 A.

          În situația în care copiii vor fi însoțiți de cadre didactice, accesul se va realiza în mod organizat, pe baza unui tabel nominal al fiecărei clase în parte, întocmit în prealabil, anunță Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurgiu.

Alexandra Preda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *