• Dum. mai 19th, 2024

AliTv.ro

Știrile orașului tău

Din nou piețe volante în curtea Direcției Agricole Giurgiu

Înregistrat ca fiind un succes, evenimentul care a fost organizat în trecut de Direcția pentru Agricultură Județeană Giurgiu revine în rândul giurgiuvenilor și mai ales în rândul producătorilor agricoli locali.

Vorbim despre Piața Volantă organizată în curtea instituție din șoseaua Ghizdarului, numărul 1.

Aceasta va fi redeschisă vineri, 27 mai, începând cu primele ore ale dimineții, giurgiuvenii având astfel posibilitatea achiziționării de produse agricole autohtone, direct de la producătorii locali.

Totodată, această Piață se vrea a fi liantul între producător și consumator, transformându-se, în principal, în promovarea consumului și comercializării către locuitorii din municipiu și din zonele limitrofe a produselor provenite direct din grădinile producătorilor locali, produse sănătoase și totalmente bio.

În 2021 asemenea piețe volante au mai fost organizate de către Direcția pentru Agricultură Județeană Giurgiu, evenimentele, atât cele de atunci, cât și cel care debutează vineri, 27 mai, fiind cuprinse inclusiv în calendarul de activități transmis de către Ministerul Agriculturii.

Alexandra Preda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *