• Dum. mai 19th, 2024

AliTv.ro

Știrile orașului tău

O nouă zi, noi abateri de la regimul rutier

O nouă zi cu noi abateri de la regimul rutier. Potrivit unui comunicat de presă emis de Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu în data de 14 mai, în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe D.N.5, în localitatea Plopșoru, județul Giurgiu, un bărbat de 39 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tot în data de 14 mai, dar noaptea la ora 22:00, polițiștii Biroului Rutier au depistat pe D.C. 95, în localitatea Plopșoru, județul Giurgiu, un bărbat din comuna Berceni, județul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Alexandra Preda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *