• Dum. mai 19th, 2024

AliTv.ro

Știrile orașului tău

Sub lupa polițiștilor

Finalul săptămânii a fost unul cu evenimente pentru polițiștii giurgiuveni care au constat, în cadrul acțiunilor și controalelor desfășurate mai multe încălcări ale legii printre acestea numărându-se următoarele cazuri :

Un bărbat în vârsta de 37 de ani din municipiul București a fost depistat pe șoseaua Sloboziei, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Un alt bărbat de data aceasta din localitatea Stănești a fost depistat de polițiștii giurgiuveni în timp ce conducea un moped, fără a fi înmatriculat și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Tot la finele săptămânii polițiști din cadrul Poliției oraș Bolintin Vale au depistat în localitatea Malu Spart, județul Giurgiu, un bărbat de 27 de ani, din comuna Bucșani, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Alexandra Preda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *