• Dum. mai 19th, 2024

AliTv.ro

Știrile orașului tău

ITPF Giurgiu – informare valori trafic

În ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria au fost efectuate formalităţile de frontieră prin PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în țară, pentru 1.305 camioane, 969 autoturisme și 5.356 persoane, iar pe sensul de ieșire din țară au fost înregistrate 1.126  camioane, 3.164 autoturisme și 10.901 de  persoane.

Controlul se efectuează în prezent,  atât pe sensul de intrare cât și pe sensul de ieșire din țară pe câte patru artere destinate turismelor, se înregistrează un timp de așteptare pentru activitatea de control a documentelor la frontieră de 20 de minute pe sensul de intrare în țară și 40 de minute pe sensul de ieșire din țară.

Atât pe sensul de intrare cât și pe sensul de ieșire din țară sunt planificați câte șase polițiști de frontieră iar controlul la frontieră se efectuează în comun cu autoritățile statului vecin.

Pentru autocamioane, traficul prin PTF Giurgiu se desfăşoară pe câte patru artere de circulație pe sensul de intrare cât și  pe sensul de ieșire din țară. Înregistrăm un timp de așteptarepentru activitatea de control a documentelor la frontieră de 50 de minute pe sensul de intrare în țară, respectiv 60 de minute pe sensul de ieșire din țară.

Acești timpi de așteptare înregistrați se datorează  numărului mare de astfel de mijloace de transport, prezente pentru tranzit.

Alexandra Preda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *