• Dum. mai 19th, 2024

AliTv.ro

Știrile orașului tău

Zeițele și filmele concep tendințele în moda din acest sezon

Tendințele în modă se schimbă de la an la an și mai ales de la sezon la sezon, astfel în articolul de astăzi vorbim despre care sunt tendințele în modă în sezonul primăvară-vară 2022, potrivit designerilor vestimentari.

Fie că sunt inspirate din filme, din Jocurile Olimpice sau din mitologie, care aduce în lumina refectoarelor nume de zeițe, precum Afrodita sau Artemis, tendințele din această primăvară sunt fie îndrăznețe fie simpliste.

Iată câteva exemple despre care designerii vestimantari vorbesc în acest sezon primăvară-vară 2022.

Pauline à la plage – aduce în atenția doamnelor și domnișoarelor, pe lângă pelicula franțuzească a anului 1983 și un styling dedicat unei zile leneșe, petrecută în general la malul mării Acesta poate fi format dintr-un mixt, un costum de baie întreg, un sutien croșetat sau un body pentru surf cu orice piesă vestimentară care vă vine în minte

.

The woman in the white suit ­– este un styling situat la polul opus, acesta fiind format dintr-un costum alb și auster, la care doamnele și domnișoarele sunt sfătuite să poarte o pereche de sandale cu toc sau efectul maxim poate fi atins cu o pereche de pantofi de tip masculin.

Jocurile Olimpice – chiar dacă pare un clișeu stilistic, mixul ce pleacă de la o piesă vestimentară de inspirație sport este unul sexy, fără a fi prea ostentativ. Astfel, o fstă scurtă, plisată pe care o poți purta și la o lecție de tenis, un bluzon relaxat din fâș sau o șapcă de baseball sunt doar câteva elemente ce vor contura un look dinamic de sezon.

Lolita kit – Salopetele cu imprimeuri florale sau cu micro-motice florare se regăsesc și în acest sezon de primăvară-vară în topul tendințelor. Versatile, practice și în acelați timp cool și mereu actuale, salopetele te pot scoate din impas când vrei să ai o apariție memorabilă indiferent de evenimentul la care trebuie să asiști,

Rumburak – Pelerina magică a lui Rumburak, vrăjitorul din serialul pentru copii al anilor 80’, Arabella este adusă îmn atenția femeilor de către designerii vestimentari.Așadar a venit vremea să scoși de la naftalină o mantie, asta dacă nu vrei să achiziționezi una, pentru că sezonul acesta mantiile și trenele fac legea atunci când vine vorba despre efervescență în styling.

Winnetou – O altă producție cinematografică prin care accentele hippie și influențele Cheyenne ale anilor 70’ sunt prezente în tendințele sezonului. Mixul psihedelic de imprimeuri, sandalele plate dar și accesoriile potrivite trasează o direcție stilistică perfectă pentru primăvara-vara acestui an.

Zebra australiană – Dungile pot fi adevărate accesorii care cu ușurință pot înlocui bijuteriile și pot marca o semnătură strilistică, acestea fiind destul de puse în lumina reflectoarelor de către creatorii de modă din întreaga lume.

Ivy League – Chiar dacă nu se poate face primăvară cu un pulover școlar, piesele ce fac trimitere la rrecreația mare pot fi surprinzător de sexy. Astfel, un stuyling provocator, în maniera Miu Miu, sau unul actual gen Lacoste pot reprezenta surse de inspirație pentru o abordare șic a zonei street style. Evident, din această ținută nu au cum să lipsească ciorapii 3/4.

Fringe me up! – Franjuriile au intrat din nou pe scena modei și par a fi o piesă de rezistență a acestui sezon. Mai exact, designerii vorbesc aici despre franjurii, chestiile care atârnă, care curg, se rostogolesc și te ajută să faci un spectacol în mișcare sunt mai mut decât o găselniță, sunt un trend cu adevărat important în 2022.

Noua Șeherezada – Talia joasă și abdomenul la vedere nu mai sunt o noutate pentru nimeni, din moment ce influențele anilor 90’ au ajuns să facă regulile în moda ultimelor sezoane, astfel că, le regăsim și anul acesta în sezonul de primăvară-vară.

Afrodita, Artemis și Asteria – Rochiile cu drapaje cu siguranță aduc aminte de zeițele din mitologie și iată că ușor-ușor astfel de styling-uri au urcat pe cele mai înalte trepte ale tendințelor în modă, ajungând în 2022 să fie piese vestimentare recomandate de stiliștii din domeniu.

Retro –  un stil care de la an la an a fost din ce în ce mai abordat de doamne și domnișoare și care în 2022 se află pe lista trend-urilor în modă.

Alexandra Preda

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *